El director esportiu blanc-i-vermell, Quique Cárcel, continua treballant per enllestir la plantilla del Girona 2016-17. Lligats René Román (Llagostera), Ramalho (Athletic) i Portu (Albacete) -que avui serà presentat-, Cárcel confia poder enllestir més d'un nou fitxatge aquesta mateixa setmana.

Una de les posicions que cal reforçar és la porteria on, sense Isaac Becerra -fitxat pel Valladolid- ni Germán Parreño -que torna a la disciplina de l'Espanyol-, el Girona necessita un altre fitxatge a més a més de René Román. En aquest sentit un dels jugadors pels quals estaria ofertant el Girona és Yassine Bounou, que les dues darreres temporades ha jugat al Saragossa. Bono, de nacionalitat marroquina i canadenca, pertany a l'Atlètic de Madrid però el club matalasser no hi compta i podria fins i tot negociar-hi la rescissió de contracte. A banda del Girona, tindria també una oferta del Rayo.

Un altre dels porters per qui el Girona té interès és el català de l'Sporting Alberto García. El barceloní, ex del Figueres, està negociant la seva desvinculació del conjunt asturià després del fitxatge de Diego Mariño (Llevant) que el deixa com a tercer porter.

D'altra banda, el migcampista Pol Llonch, amb poc protagonisme el curs passat, estaria obert a una cessió i l'Hèrcules podria haver preguntat per la seva situació. Mentrestant, el Numància sembla ser el més ben posicionat per fer-se amb la cessió de l'Espanyol del davanter Jairo Morillas, cedit al Girona (6 gols) el curs passat. Per últim, el jove Marwan El Hayadi s'incorpora al juvenil de Divisió d'Honor procedent del Mataró. ddg girona