Cardenal espera a Rio més medalles per a Espanya que a Londres

05.07.2016 | 00:00

El president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, va assenyalar que espera que els esportistes olímpics a Rio de Janeiro aconsegueixin "una xifra superior de medalles" a les que van sumar els representants espanyols als Jocs de Londres 2012.
"No cal mirar només les medalles, hi ha també una classificació per països que mesura tots els resultats i és que en realitat entre un quart i un tercer hi ha molt poca diferència", va destacar Cardenal
Pel que fa a la seguretat i al virus Zika, el president del CSD va dir que "no tenen més novetats que les que ja es coneixen". "Si sabem alguna cosa nova la traslladarem a tots els interessats, que en primer lloc seran els esportistes", va afegir.
Cardenal va comentar també l'eliminació d'Espanya de l'Eurocopa de França. "Hi ha molts jugadors que van renovant-se, però encara queden molts futbolistes que ens han fet campions d'Europa i del món i que estan encara en la plenitud futbolística".
Cardenal va concloure assegurant que "estic segur que molts dels jugadors que van jugar contra Itàlia seran en el proper mundial de Rússia".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema