Un cop eliminat de l'Eurocopa 2016 a mans de França i de donar per tancada la temporada a l'espera d'unes merescudes vacances, el porter del Barça Marc André Ter Stegen feia balanç ahir del seu any en l'asptecte individual i col·lectiu a través de les xarxes socials. L'alemany va enviar un missatge en el qual analitzava aquest últim curs amb el conjunt blaugrana i també amb la seva selecció, alhora que parlava del seu futur més immediat, ara mateix una mica incert tenint en compte que durant aquests dos últims anys Luis Enrique no l'ha utilitzat a la Lliga i que el Manchester City estaria interessat a fitxar-lo.

Ter Stegen destaca l'excel·lent campanya vestint la samarreta del Barcelona i els títols que ha aconseguit aquest any com a blaugrana. "Al final de cada temporada sempre s'ha de mirar enrere. És important per a mi reflexionar i comprovar que mai deixes d'aprendre. Com qualsevol atleta el que sempre vull és guanyar i fer-ho el millor possible. Aquesta és la meva actitud amb la vida. Sempre al 100 per cent", comenta l'alemany al seu escrit. "Amb el Barcelona hem tingut una gran temporada, en què hem aconseguit els títols de Lliga i la Copa del Rei. Un gran èxit. I per descoptat, també vam portar cap a casa la meva primera Supercopa d'Europa i la Copa del Mundial de Clubs de la FIFA", afegia Ter Stegen.

No només va parlar del seu actual club, sinó també de la participació de la selecció alemanya a la recent Eurocopa. "Va ser agradable poder-me unir a la selecció d'Alemanya per representar-la a l'Euro 2016. Vam fer tot el possible per guanyar, ja que el nostre somni era aixecar el trofeu. Mai ens rendim i podeu estar segurs que tornarem més forts que mai", va indicar. Finalment, va agrair el "suport" dels seus seguidors.

En clau del seu futur, Ter Stegen reconeixia que posa el punt i final a una "llarga temporada" i que ara només pensa a "iniciar les vacances per carregar les piles", passant per alt el possible interès del Mancheser City.