El Llagostera ja està per feina. L'equip gironí va realitzar ahir el primer entrenament de pretemporada on van participar tots els futbolistes del primer equip menys els nouvinguts que van realitzar el play-off amb els seus anteriors equips, i que s'incorporaran amb els seus nous companys el proper dilluns. A més, es van sumar a l'entrenament futbolistes del filial.

L'entrenador del conjunt blaugrana, Oriol Alsina, va destacar que «ja fa més d'un mes que estem parats i teníem ganes de tornar-hi. Estem en un projecte nou i és moment de carregar-nos de bentzina perquè ens duri tot l'any». Han arribat futbolistes consagrats a la categoria dels quals Alsina afirma que «gairebé tots són primeres opcions». D'altra banda, subratlla que «altres jugadors encara han de definir el seu futur, però anem pel bon camí». Oriol Alsina no amaga que a dia d'avui, el gran objectiu de l'equip és «lluitar pel play-off» tot i que d'inici voldran sumar els punts «que ens donin la permanència com més aviat millor», ja que «la Segona Divisió B és una lliga molt complicada».

El primer entrenament a Llagostera va ser suau, amb un primer contacte amb la pilota i una trobada entre els nous companys. Pel què fa al mercat de fitxatges, el tècnic d'Arenys assegura que «estem molt contents amb els jugados que hem firmat fins ara» i que «falten algunes peces per completar l'equip. De fet, dels 14 jugadors en plantilla a dia d'avui, «un 90 per cent dels jugadors nous». Un dels objectius de la pretemporada és conjuntar un grup de futbolistes que hauran de «treballar molt fort en tots els entrenaments i aprofitar tots els partits de preparació».

El que pretén Oriol Alsina durant tota la temporada és donar protagonisme als futbolistes del filial. «La presència de jugadors del filial amb nosaltres serà habitual. A veure si tenim la sort que alguns d'ells, com més millor, explotin com a futbolistes i puguin formar part de la primera plantilla».