El nou Olot, comandat per Ramon Maria Calderé, ha arrencat avui amb el primer entrenament de la pretemporada (09.00). L'Olot, que ja compta amb disset futbolistes en plantilla, ha fet una renovació obligada després del descens i ha construït un projecte il·lusionant que espera «fer gaudir» la parròquia olotina, com afirma el secretari tècnic de l'equip, Sergi Raset. Aquesta tarda a 2/4 de 7 la plantilla farà una nova sessió.

Calderé s´ha mostrat il·lusionat i motivat per iniciar aquest repte i no ha amagat que l'objectiu de l'Olot, en el retorn a Tercera, serà disputar el "play-off" d'ascens a Segona B. Demà repetiran doble sessió i dissabte únicament s´exercitaran al matí. La setmana que ve faran triples sessions per preparar el primer duel de la pretemporada, que serà dissabte 23 de juliol contra l´Al-Wahda dels Emirats Àrabs.

Calderé ha tingut a disposició els jugadors del primer equip Uri Santos, Abel Solé, Jose Martínez, Albert Blázquez, Roger Vidal, David Bigas, Lluc Banús, Lluís Micaló, Marc Mas, Sergio Álvarez, Sergi Amargant, August Conesa, Gianni Cassaro, Kike Sánchez, Èric Vilanova i Dembo Batchilly. Estan a prova Jordi Sala (Girona juvenil), Litus (Girona B), Jerin Ramos (Màlaga CF) i Fran Soler (La Jonquera, cedit UEO). Per la seva banda els juvenils Guillem Sacrest, Allal, Moha, Sergi Ferrusola, Felipe Gaitán i Alfredo Gutiérrez faran la pretemporada amb el primer equip.