?L'entrenador i director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, es va mostrar satisfet de la plantilla que està confeccionant colze a colze amb la secretaria tècnica formada per Gerard Escoda i Javi Salamero. Fins al moment i a l'espera de més arribades, els llagosterencs han fitxat deu cares noves, totes elles d'experiència suficient a Segona B i fins i tot en categories superiors. «Estem fent una plantilla molt bona», va afirmar Alsina. El tècnic maresmenc va assegurar «estem reunint una barreja de joventut i experiència contrastada molt important».

La plantilla no està ni molt ?menys tancada i en els propers dies s'afegiran més peces en el projecte. «Per acabar d'omplir cal esperar perquè hi ha jugadors pendents d'altres clubs de més categoria o de l'estranger», explica Alsina, afegint que posar una data de tancament de fitxatges és complicat. «No tancarem la plantilla perquè intentarem guardar-nos alguna fitxa per poder incorporar algun jugador a l'atur, i també per poder reforçar-nos per Nadal». Les oficines del Llagostera no paren i després de presentar a sis noves incorporacions, Alsina explica que «estem regirant el mercat i buscant un porter, un pivot defensiu, dos puntes, un mitjapunta, un central... Sempre amb la voluntat de portar gent amb experiència contrastada».

En la primera setmana d'entrenaments, el d'Arenys de Mar, toca fusta perquè les primeres sessions preparatòries s'han desenvolupat amb total normalitat i «a diferència de l'any passat no hi ha cap contratemps en forma de lesió i això em tranquil·litza». Defuig de favoritismes i primer cal apostar pel poc a poc i bona lletra «per assolir el primer objectiu que és ?salvar la categoria». Per la qualitat i experiència de les noves ?incorporacions, el Llagostera pot ser vist com un dels principals candidats a l'ascens a la Segona Divisió A.

El tècnic, però, conscient de la dificultat de la Segona B, posa en alerta a aquells que pensin que ocupar la part alta serà bufar i fer ampolles. «Crec que ningú ens posa l'etiqueta de clars favorits a l'ascens i qui ho faci, no és un bon professional perquè hi han set filials, rivals històrics i del màxim nivell com l'Alcoià, Hércules, Lleida, Cornellà...», assegura Alsina, afegint que «el Llagostera és un equip més que, això sí, té més mitjans que quan vam pujar de Segona B a Segona A fa tres anys». L'entrenador blaugrana explica que «aspirants a lluitar pel play-off sí, però favorits no ho serem mai».