El britànic Mark Cavendish (Dimension) s'ha imposat a l'esprint en la catorzena etapa del Tour, entre Montélimar i Villars-Des-Dombes, de 208 quilòmetres, en la qual el seu compatriota Chris Froome (Sky) ha mantingut el mallot groc.

Cavendish, que ha obtingut el seu triomf número 30 al Tour, ha guanyat amb un temps de 5h.43.49, a una mitjana de 36,38 per hora, per davant del noruec Alexander Kristoff (Katusha) i de l'eslovac Peter Sagan (Tinkoff).

A la general, sense canvis. Chris Froome avantatja en 1.47 minuts l'holandès Bauke Mollema (Trek) i en 2.45 el britànic Adam Yates (Orica). El colombià Nairo Quintana (Movistar) és quart a 2.59 i l'espanyol Alejandro Valverde, cinquè a 3.17.

La jornada, marcada un altre cop pel fort vent, ha tingut com a protagonistes de l'escapada del dia a Roy (Francaise), Howes (Cannondale), Elmiger (IAM) i Benedetti (Bora), els qui han estat atrapats a 3,5 quilòmetres de meta .

Els interessos dels equips dels esprintadors han sortit a relluir al final i entre tots el més poderós ha estat un cop més "L'Exprés de Man".

Aquest diumenge torna la muntanya en la quinzena etapa, entre Bourg-en-Bresse i Culoz, de 160 quilòmetres.