El britànic Mark Casendish va tornar a volar sobre la seva bicicleta i va signar el pòquer de victòries en la catorzena etapa, entre Montélimar i Villars-Des-Dombes, de 208 quilòmetres, una transició de sol i vent que va mantenir el seu compatriota Chris Froome com a líder.

Cavendish segueix intractable i es va imposar arribant des del darrere, com un obús, al noruec Alexander Kristoff i l'eslovac Peter Sagan, tots ells amb un temps de 5h.43.49, en una jornada amb una mitjana de 36,3 km/hora.

Chris Froome, per la seva part, va mantenir l'avantatge d'1.47 minuts sobre l'holandès Bauke Mollema i de 2.45 respecte al britànic Adam Yates per mantenir el mallot groc. El colombià Nairo Quintana és quart a 2.59 i Alejandro Valverde, cinquè a 3.17.

No hi ha manera d'aturar el vent al Tour de França. Es va presentar de nou per la travessia fins a Villars-Les-Dombes.

A 3,5 quilòmetres de la meta, Roy i Elmiger es van donar la mà encantats d'haver compartit un viatge a cap part de més de 200 quilòmetres. En l'aproximació a meta va aparèixer l'Sky de Froome al capdavant, però poc pintaven allà els nois del líder, així que van deixar el britànic, boig per guanyar amb Kittel, il·lustre inèdit. La locomotora blava no ho va tenir fàcil, ja que els altres es van posar en marxa per a la festa de l'esprint.

Kittel va atacar de lluny, potser massa. Kristoff ho va intentar per una banda, Degenkolb per una altra. Però el debat el va tancar Cavendish en el moment que va voler. Va aparèixer com un llamp, va trasbalsar Kittel, que va reclamar maniobra rara de Cavendish, i el britànic els va treure a tots una bicicleta. Aquest any, guanya en gran. Està considerat com el millor esprintador de la història. Deu ser per alguna cosa.

Avui torna la muntanya en la quinzena etapa, entre Bourg-en-Bresse i Culoz, de 160 quilòmetres. Sis ports, entre ells el Grand Colombier, de categoria especial.