L'actualitat en el mercat de fitxatges del Llagostera feia dies que no presentava novetats, sobretot pel que fa a noves incorporacions, i ahir, el club, va fer oficial una nova arribada.

Es tracta del davanter Carlos Cano, un jugador de només 19 anys que arriba procedent de la Damm juvenil, amb qui la temporada passada va aconseguir quedar com a segon classificat a la complicada Divisió d'Honor Juvenil.

Es tracta d'un davanter ràpid i hàbil, amb olfacte de gol, i que tot just aquesta temporada, amb el Llagostera, tindrà la seva primera experiència com a professional i en el futbol sènior. A més, el jugador ocuparà una plaça sub 23 a l'equip, que és on probablement el conjunt d'Alsina és on ha de mirar per no superar el màxim de futbolistes de més de 23 anys. De fet, la majoria de futbolistes que s'han incorporat aquest mercat d'estiu a l'equip superen aquesta franja d'edat.

Cano arriba a Llagostera per donar competència a l'atac del conjunt blaugrana, que a dia d'avui compta amb pocs davanters centres purs, però si amb un bon nombre de jugadors que juguen per banda i que tenen facilitat per ocupar diferents posicions d'atac, com és el cas de Marc Fernández o Robert Simón.

Carlos Cano ja s'incorporarà a les ordres d'Oriol Alsina per començar a preparar la temporada amb el seu nou equip.

A l'espera de tancar l'equip

Amb 16 jugadors ja en plantilla, el Llagostera està a prop de donar per tancat el mercat de fitxatges. A l'espera de resoldre el cas de Roger Barnils, després de les quatre renovacions i els onze fitxatges que ha fet l'equip d'Oriol Alsina, queden poques peces per donar la plantilla per tancada. Aquestes, podrien ser un parell de jugadors de perfil defensiu i que puguin ocupar les posicions de l'eix de la defensa. L'altra, tal com va confirmar fa uns dies el tècnic d'Arenys, podria ser un pivot. Veurem com es mou el Llagostera aquests propers dies i si arriben més futbolistes que acabin de completar la plantilla.