El britànic Chris Froome està «encantat» de la forma en què s'han desenvolupat els dos primers terços del Tour de França i assegura que no seria prudent atacar a la tercera setmana, perquè és millor estar preparat per als atacs dels seus rivals.

«Hauria de tenir bones raons per atacar, però amb tres minuts d'avantatge sobre (Nairo) Quintana crec que no és una obligació en aquest moment. Cal saber conservar forces per respondre a tots els imprevistos», va assenyalar el mallot groc en una roda de premsa durant la segona jornada de descans del Tour.

Froome, que té 1.47 minuts respecte a l'holandès Bauke Mollema, 2.45 enfront del britànic Adam Yates i 2.59 respecte a Quintana, ha assegurat que no esperava trobar-se en tan bona posició en aquest moment de la cursa. «Pensava que m'atacarien més, tot i que ho han fet més del que sembla, però no al nivell que jo creia. Potser alguns estiguin guardant forces per al final», va assegurar el britànic. La seva confiança és tal, que Froome ha assegurat que tem més «un incident mecànic o una caiguda» que els seus rivals. «La cursa decidirà i són els meus adversaris els que han d'actuar, no jo. Els toca a ells atacar», va dir ahir Chris Froome.