Serà difícil fer oblidar els gols de Juanjo Expósito, Natalio o David Querol o els vuit que va celebrar Sergio León en l'estrena del Llagostera a la Segona A.?Tanmateix, els responsables de la secretaria tècnica del Llagostera, Oriol Alsina, Gerard Escoda i Javi Salamero, han regirat de dalt a baix el mercat per fer-se amb jugadors de perfil ofensiu contrastats a la categoria, amb ganes i que garanteixin allò més preuat en el món del futbol: el gol. De les onze noves incorporacions que ha realitzat fins al moment el Llagostera, cinc arriben amb l'aval de ser bons definidors en els últims metres.?Per exemple, com va assegurar el secretari tècnic dels blaugrana, Gerard Escoda, els tres homes de banda que van ser presentats la setmana passada: Rubén Martínez, Marc Fernández i Robert Simón que, tot i ocupar els extrems, veuen porteria amb facilitat. De la seva banda, el mitjapunta Álex Colorado el curs passat amb el Reus va anotar 11 gols en 38 partits amb els del Baix Camp. Finalment i a l'espera de tancar el capítol de les noves incorporacions, la nòmina de nous davanters amb olfacte golejador que s'assegura el Llagostera 2016-17, és la jove promesa, Carlos Cano, qui amb el juvenil de la Damm va marcar 12 gols en 29 partits.

De totes maneres, i malgrat el bon olfacte golejador dels extrems contractats, el club continua la recerca dels davanters centres purs. I és que a hores d'ara, el Llagostera no té cap atacant pur a la plantilla, després de la marxa de Nuha al filial de Osasuna.

L'èxode de futbolistes de la disciplina llagosterenca arran del descens a Segona B era comprensible pel bon cartell dels Juanjo Expósito, David Querol, Natalio Lorenzo, José Carlos, Benja, Jesús Imaz..., però exceptuant la darrera incorporació, Carlos Cano, la resta de nous fitxatges coneixen la Segona B i fins i tot disposen d'experiència en categories més elevades.

D'altra banda i com està succeint darrerament, el Llagostera torna avui a presentar a tres fitxatges de cop, serà aquest migdia (12:30 h) al restaurant Mas del Arcs de Vall-Llobrega. En aquesta ocasió seran Marc Martínez (Lleida), Álex Colorado (Reus) i Roger Barnils (Sevilla Atlètic).