L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ja té un grup mínim per posar-se avui a treballar en la primera sessió d'entrenament de la pretemporada, després que ahir gairebé una desena de barcelonistes se sotmetessin a les revisions mèdiques i físiques. A la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí es van citar ahir Adriano, Aleix Vidal, Luis Suárez, Jeremy Mathieu, Masip, Munir, Sergi Roberto, Denis Suárez i Sergi Samper.

Dos dels joves, Sergi Samper i Munir, van estampar ahir la firma el seu primer contracte com a jugadors del primer equip i la renovació, respectivament. Mentrestant, un altre dels joves citats, Alen Halilovic, que va estar cedit a l'Sporting la temporada passada, no ha acudit a la cita blaugrana de la Ciutat Esportiva, ja que està tramitant un nou destí, ara a la Bundesliga.

A partir d'avui, l'equip de Luis Enrique està citat al camp d'entrenament en dues sessions, de matí i tarda, fins que dilluns parteixi l'expedició a la concentració d'estiu a Escòcia.

A l'espera de conèixer les altes i baixes a l'equip, ja que el Barcelona desitja incorporar un davanter i traspassar o cedir Adriano, Vermaelen i Douglas (aquest últim tampoc es va incorporar ahir), el següent barcelonista que se sumarà al grup serà el turc Arda Turan, el 25 de juliol; mentre que l'1 d'agost arribarà un important contingent: Piqué, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Bravo, Mascherano, Alba i Vermaelen. El 8 d'agost s'hi sumaran Ter Stegen, Umtiti, Digne, Tello, Douglas i Montoya, i els dos olímpics brasilers (Neymar i Rafinha) ho faran quan acabin els Jocs de Rio de Janeiro.