Ion Izaguirre ha aconseguit avui en Morzine la primera victòria espanyola en aquesta edició del Tour de França, per davant del colombià Jarilson Pantano i de l'italià Vinzenzo Nibali, mentre que el britànic Chris Froome s'ha assegurat la seva tercera victòria en la carrera, la segona consecutiva.

El ciclista del Movistar, que també va aconseguir la primera victòria per al seu equip, es va imposar gràcies a un gran descens del port de Joux Plane, enmig d'una intensa pluja que va posar relliscós l'asfalt.

Izaguirre, que va formar part de l'escapada del dia, va aconseguir aconseguir en l'ascens a l'últim port especial de l'edició a Nibali i Pantà, per deixar-los en la baixada.

En la lluita per la general no va haver-hi baralla i Froome va certificar el seu tercer triomf, amb el francès Romain Bardet com a segon i el colombià Nairo Quintana tercer, la seva pitjor actuació en els tres Tour en els quals ha participat.

El ciclista del Sky va tenir una jornada tranquil·la envoltat de cinc homes del seu equip, ja que entre els seus rivals cap es va atrevir a atacar.

Ni tan sols el britànic Adam Iots, que tenia el pòdium a 19 segons o l'australià Richie Port, que estava a 40.