Diuen que l'experiència és un grau i el Llagostera ho està fent valer en aquest mercat d'estiu. Després de les incorporacions de jugadors veterans com Àlex Colorado, Valentín o Rodri, tots ells amb bons registres la temporada passada en els seus anteriors equips, se'ls va sumar ahir dos noms il·lustres del futbol professional.

El primer d'ells és el central Samuel Sanjosé, de 32 anys, que arriba al club blaugrana procedent de l'Atlètico San Luis de Mèxic. El futbolista cànabre es va formar a les categories inferiors del Racing de Santander fins a arribar a debutar amb el primer equip la temporada 2005-2006 de la mà del desaparegut Manolo Preciado. Precisament, el mateix tècnic se'l va emportar a jugar amb l'Sporting de Gijón una temporada en qualitat de cedit, la 2006-2007, abans de tornar a Santander. A Segona A va tenir continuïtat amb el projecte del l Las Palmas, on va estar durant quatre temporades, des del 2007 fins al 2011 i on va tenir protagonisme sobretot el seu segon any, quan va jugar 32 partits.

Posteriorment, la carrera de Sanjosé el va portar fins a El Bierzo, per jugar a la Ponferradina i aconseguir amb l'equip, el seu primer any, l'ascens a la categoria de plata. A Segona hi va jugar dues temporades més abans de tornar, novament, al Racing. Finalment, la temporada passada Sanjosé va provar sort en una exòtica aventura a l'Atlético San Luis de Mèxic.

I anunciat el central, també arriba un jugador de perfil ofensiu com és Pablo Sánchez. Als seus 33 anys, el jugador andalús acumula una extensa trajectòria a la Segona A i les últimes dues temporades ha provat sort a l'Adelaide United australià, equip amb el qual va acabar campió de l'A-League l'any passat. Es tracta d'un jugador que pot jugar d'extrem o també de segon davanter i a la lliga espanyola, va passar per equips com el Cadis, el Las Palmas, el Recreativo o el Lugo, aquest últim la temporada 2013-2014. El futbolista arriba a Llagostera per oferir polivalència en les diferents posicions d'atac, on el club encara no ha trobat el davanter centre pur que li falta per completar una plantilla que també podria incorporar un migcampista de perfil defensiu.