Amb l'activitat esportiva reduïda a la mínima expressió per l'època estiuenca, el Bordils no s'atura i ha traslladat la competició als despatxos. Com aquells presentadors de circ que prometien "el més difícil encara" dels seus artistes, aquesta temporada els blanc-i-verds afrontaran un repte inèdit: amb el debut de l'equip B d'handbol a Primera Nacional i el manteniment de la Divisió de plata, per un costat, i la Primera de vòlei femení per l'altre, també gaudiran del seu particular triplet.

A partir de l'agost la feina serà un altre cop per a jugadors i tècnics. Fins aleshores, és el moment de la directiva, que un estiu més fa mans i mànigues per trobar el finançament necessari. El curs passat el pressupost global del Bordils va ser de 230.000 euros, i ara el club està estudiant el d'aquesta temporada, tot i que no es preveuen grans diferències. El portaveu Esteve Moré explica que "tenim la sort que no depenem d'un únic patrocinador concret, en disposem de diversos, i seguim buscant els recursos per totes les vies". En aquest sentit aquest any es vol mantenir la iniciativa que va sorgir el curs anterior, quan els jugadors del Divisió de Plata d'handbol van trobar cadascú un patrocinador personal per a la seva samarreta d'escalfament.

El club no s'atura i també treballa en el disseny d'una nova plana web i llançarà un concurs per dissenyar la samarreta d'entrenament. La temporada passada el Bordils va mobilitzar 12 equips d'handbol amb més de 150 jugadors, mentre que la secció de vòlei va tenir 9 equips amb gairebé un centenar d'esportistes. També a nivell social el creixement del Bordils ha sigut notable. Ara són 410 socis, quan el 2013 tan sols en tenien 300. "Hem aconseguit ser un referent i l'equip d'handbol de Divisió de Plata està plenament consolidat", diu Moré. La junta, precisament, afronta aquesta temporada el darrer any de mandat amb la previsió de fer eleccions abans que s'acabi el curs. És probable que surti alguna candidatura de continuïtat a l'actual.

A nivell esportiu, els reptes seran notables. El Bordils viurà el seu quart any a la segona divisió de l'handbol espanyol i, a més a més, tindrà el seu filial a la categoria immediatament per sota, amb l'aprenentatge que això donarà als jugadors de la base. Caldrà superar la marxa de Nonó, el gran referent ofensiu, fitxat pel Bidasoa de l'Asobal, amb la convicció que Pau Campos sabrà reinventar l'equip un cop més per competir de tu a tu amb rivals professionals. En vòlei la fita es assolir de nou la permanencia.