L'interès del Girona per incorporar a les seves files el davanter Mamadou Koné, propietat del Racing de Santander, s'hauria vist trencat pel "no" que ha donat el club cantàbric al gironí. Tant el futbolista com el club van donar la seva negativa. Segons informava ahir el Diario Montañés, el jugador no troba atractiva la proposta de l'equip de Machín i el Racing troba insuficients els diners que posava sobre la taula el Girona per tenir la seva carta de llibertat. El davanter africà és pretès per diferents clubs de Primera Divisió, com són el Granada o l'Alabès, i és per això que espera que un club de la màxima divisió espanyola li presenti una oferta. L'Oviedo va decidir no comprar-lo abans del 30 de juny. D'altra banda, Ràdio Sabadell informava que el Girona s'hauria interessat també pel lateral Agus Medina, que ahir va rescindir contracte amb l'entitat vallesana. El Bengaluru indi també el pretén.

Corominas, al Peralada

D'altra banda, el filial del Girona, el Peralada, segueix reforçant-se amb jugadors contrastats a categories superiors. El darrer fitxatge és David Corominas. El menut exjugador de l'Olot o l'Hospitalet, entre d'altres, arriba a l'equip de l'Alt Empordà amb l'etiqueta de jugador important i cridat a marcar diferències. Abans de tornar l'any passat per segona vegada a l'equip riberenc, Corominas va provar sort al futbol japonès. Ara, gràcies a la connexió amb Ivan Hammouch arriba al Peralada per ajudar l'equip a fer una bona temporada a Tercera.

A més a més, un dels jugadors que en més bona forma va acabar el curs passat en la Divisió d'Honor del Girona, el davanter Lluís Bargalló, jugarà cedit al Granollers, equip de la Tercera Divisió.