El davanter blaugrana Munir El Haddadi va admetre ahir des d'Anglaterra que només acceptaria sortir mitjançant una cessió si li ho proposés el Barça, ja que ell no té intenció de sortir de l'entitat, encara que es produeixi el fitxatge d'un nou davanter, que podria taponar-li la seva progressió.

De fet, el jugador va dir que anima el futur atacant que desitja fitxar el Barcelona a venir a l'entitat catalana, ja que va reconèixer que si ell estigués en la situació d'un futbolista per arribar al club català, ell «vindria de cap».

El futbolista blaugrana és a Saint George's Park, on el Barça està complint el seu segon dia d'estada a la seu de la Federació Anglesa de Futbol. «Em sento valorat des que vaig pujar al primer equip, segueixo aprenent i millorant», va dir Munir, que va reconèixer que encara no ha parlat amb el tècnic Luis Enrique del seu futur, i que en l'únic que pensa és en «jugar més minuts que l'any passat».

Malgrat acceptar la posició del Barça, la primera idea amb la qual treballa el jove jugador és en «no sortir» del club, a l'hora que entén que això estarà subjecte a si el Barça «em demana que me'n vagi».

Ahir, l'equip dirigir per Luis Enrique va completar dues sessions més d'entrenament a les instal·lacions de la selecció anglesa de futbol. Posterioment, tant Munir com també el nouvingut Denis Suárez van atendre els mitjans de comunicació.

Als dos joves se'ls presenta un panorama complicat aquesta temporada per aconseguir un lloc a l'onze titular. Munir, que va renovar fa uns dies, ja ho ve patint des de fa dues temporades, mentre que Denis Suárez no llança la tovallola abans de començar. «Em veig com un més, començo en les mateixes condicions que tots els meus companys», va dir Denis Suárez. El jugador format al planter del Celta entén que als «millors equips del món» hi hagi molts jugadors per a cada lloc «i el Barça no vol ser menys».

L'equip seguirà avui entrenant-se amb dobles sessió a Saint George's Park. El proper compromís amistós serà dissabte a Dublín contra el Celtic de Glasgow, última parada abans que l'expedició blaugrana torni a Barcelona.