Les lleidatanes, que van sumar el seu segon títol en guanyar per un 53-69 a l'equip de Girona l'any passat, són les actuals campiones i seran les amfitriones, al Palau d'Esports de La Seu d'Urgell, d'aquesta final prevista per a les 12:30h i televisada per Televisió de Catalunya (TVC).

Per altra banda, el pavelló del Govern d'Andorra, a Andorra La Vella, acollirà per primera vegada en la seva història la Lliga Catalana ACB de Bàsquet, en què participaran el Morabanc Andorra, Barcelona Lassa, ICL Manresa i Divina Seguros Joventut de Badalona.

El duel entre el Barcelona i el Joventut obrirà les semifinals de la competició, el 28 de setembre (18.30 hores), mentre que el Morabanc Andorra-ICL Manresa es jugarà a les 20.30. La final, entre els dos vencedors, tindrà lloc el dia 29 a les 21.00 hores. Els horaris estan pendents de confirmació de l'emissió per Televisió de Catalunya (TV3). El Barcelona arriba com a guanyador de les set últimes edicions. En les dues últimes va derrotar a la final el Morabanc Andorra.