Feia només deu minuts que era damunt la gespa i la primera ocasió que va tenir no la va desaprofitar. Tot i tractar-se d'un amistós, el nou davanter del Llagostera, Carlos Cano, va tenir l'estrena desitjada perquè al costat d'un munt de joves del filial, l'ex-Damm va ser l'autor de l'únic gol del partit en l'amistós davant el Barça B.

A la segona meitat, els experimentats i veterans Rodri, Diego Jiménez, Marc Fernández o Álex Colorado, van deixar el seu lloc a joves del planter, exceptuant Jordi Masó, i aquests es van reivindicar tombant als de Gerard López. Per a Carlos Cano, de només 19 anys i una de les 13 cares noves del Llagostera, el debut amb la samarreta blaugrana va ser el somiat. «No hi ha millor manera per a un davanter que debutar amb un gol en aquest camp, amb aquest equip i davant un rival dur com el Barça B», explicava un dels nous fitxatges dels d'Alsina amb passat al planter barcelonista.

En el primer partit amistós de pretemporada, el primer golejador dels gironins confessava que «porto una setmana entrenant i poc a poc aniré agafant el ritme, però m'he trobat amb unes sensacions bones». Curiosament, en els primers 45 minuts davant el filial del Barça, va saltar a la gespa un onze teòricament titular, però van ser els joves qui a la segona meitat van aconseguir la victòria. Segons Carlos Cano, «a la segona meitat amb gent jove i del filial hem guanyat, però les ganes que hi hem posat tots, els titulars i els suplents, han estat les mateixes», va explicar el davanter afegint que «és igual quan arriba el gol si l'equip ?guanya».

De l'adaptació al club d'Isabel Tarragó per a un jugador que viurà el salt a la Segona B després d'una etapa formativa al Barça, l'Espanyol i la Damm, diu que la convivència al seu nou club està essent «molt bona perquè l'acollida ha sigut molt positiva i brutal tant dels tècnics com dels jugadors, això em fa content i tenir ganes de seguir creixent».

La competència per fer-se un lloc a l'onze titular d'Alsina i Álvarez serà ferotge i més tenint en compte que encara s'hi podria afegir una peça més a l'atac llagosterenc. Per a Carlos Cano, començar marcant en el primer amistós és un bon senyal per demostrar als tècnics que en el primer partit de Lliga davant l'Espanyol B, el seu nom pot ser un dels onze escollits. «La competència sempre és necessària en els ?equips perquè cap jugador es confiï i sí que és un pas important el gol, però això tot just és el principi i queda molta feina per fer». Elogis d'Oriol Alsina per «a uns nanos que no s'han espantat». El tècnic del Llagostera no es va mostrar sorprès del bon paper dels més joves «perquè estem fent un filial superfort» i va destacar l'acció del gol de Carlos Cano. «Sortint des del darrera i amb quatre o cinc tocs, en Maynau va fer la centrada perquè en Cano que és un animal ha fet una rematada perfecta».