El club altempordanès va anunciar un acord, de moment, amb altres clubs de la Tercera Divisió com l'Europa, el Vilassar de Mar i el Júpiter perquè els socis d'ambdós clubs tinguin disponible l'entrada per veure el partit tant a Vilatenim com a camp contrari a un preu de cinc euros.

«El que ens agradaria és poder tancar aquest acord amb tots els equips de la categoria», afirma el president del club, Jose Antonio Revilla. Sobretot amb els de la comarca i de la província, Olot, La Jonquera, Peralada i Palamós. En aquest últim cas, els aficionats palamosins ja podran veure el duel de Copa Catalunya d'aquest proper diumenge a Vilatenim per cinc euros. Aprofitant aquest primer acord entre el Figueres i el Palamós, el conjunt fguerenc ha decidit extendre a la resta de clubs de Tercera perquè les aficions tant de la Unió com del rival puguin viatjar a camp contrari amb un preu reduït. El preu acordat sempre serà de cinc euros.

Pel què fa al terreny esportiu, el conjunt entrenat per Chicho ja prepara els doble duel d'aquest cap de setmana a Vilatenim. L'amistós de demà contra l'Al Wahda i el partit de Copa Catalunya contra el Palamós diumenge, tots a les 20.00 h.