Després d'unes setmanes d'intensos entrenaments sota les ordres de Ramon Maria Calderé, el nou projecte de l'Olot ja té gairebé totes les zones de camp coberte per futbolistes. Després del descens de categoria, Sergi Raset i la secretaria tècnica s'han posat per feina i han arribat jugadors que il·lusionen a l'afició, que espera que aquesta sigui una temporada per emmarcar.

No obstant això, la marxa de Gianni fa una setmana al Girona ha deixat la porteria una mica més descuidada. Avui dia, el porter August Conesa és l'home que hi està establert com a futur titular i el club segueix movent fils per trobar-li un company de rutina. Un dels noms que ha agafat força és el d'Albert Quintanas, exporter del Girona i que Sergi Raset coneix bé ja que van coincidir al club gironí. No obstant això, el mateix secretari tècnic, afirma que «l'Albert és una de les possibilitats que tenim, vaig treballar amb ell al futbol base del Girona però també tenim altres candidats».

Amb l'arribada d'un porter i la renovació d'Hèctor Simon, la plantilla de l'Olot estaria pràcticament enllestida. Només faltaria resoldre el futur dels jugadors que estan a prova. El que té més probabilitats de quedar-se i que més agrada al cos tècnic és Carles Sala, més conegut futbolísticament com a Litus. L'exjugador del Girona B i del Peralada és a Olot per convèncer a Calderé i, de moment, ho està fent.

També han arribat amb força al primer equip els juvenils. Joves futbolistes com Alfredo o Allal estan sorprenent molt gratament als entrenadors i podrien tenir molts números de reforçar l'equip durant la temporada. De moment, tots ells tindran demà una nova oportunitat de reivindicar-se en l'amistós al camp del Peralada.