Pablo Machín es va mostrar satisfet del que es va veure ahir a Blackburn, tot i no poder aconseguir la victòria, i va assegurar que "hem complert el nostre objectiu que era ser competitius contra un molt bon equip amb la majoria dels nostres futbolistes jugant 45 minuts".

El tècnic del Girona va destacar especialment la primera meitat, "en la que hem tingut més oportunitats que a la segona", però també va valorar que després de la represa "segurament hem tingut més possessió i més control, tot i que ens ha faltat encert per generar més oportunitats".

Machín també veu amb molt bons ulls que, tant ahir com dimecres davant l'EDS Manchester City, el seu equip va empatar un primer gol dels rivals gràcies a una jugada a pilota aturada. Dimecres amb un cop de cap de Longo i, ahir, de Fran Sandaza. "Hem marcat els dos dies a pilota aturada i esperem que aquesta ratxa s'allargui". Machín va tenir molt bones paraules pel fet d'haver pogut fer la pretemporada "en unes instal·lacions exepcionals i amb un clima perfecte"

Owen Coyle (Blackburn)

El tècnic del Blackburn Rovers va marxar content per la imatge del seu equip a només una setmana de començar la seva lliga. "Jo sabia que el Girona seria un bon test per a nosaltres, perquè és un equip que s'ha quedat dos cops seguits a un pas de pujar a la Primera Divisió espanyola i que tindria jugadors que mourien molt bé la pilota", va relatar Owen Coyle, que va destacar les aturades que va haver de fer René. "Crec que estem molt ben preparats per al partit de la setmana vinent contra el Norwich", va dir Coyle.