El Barça disputa aquest vespre el segon amistós de la pretemporada a Estocolm, a Suècia, davant el vigent campió de la Premier League, el Leicester City (20.00, TV3).

Després de la còmoda victòria de fa quatre dies a Dublín contra el Celtic de Glasgow, l'equip entrenat per Luis Enrique tindrà un partit més exigent davant un Leicester que ha vist com els grans equips s'han interessat pels seus jugadors i, de moment, Kanté ja ha marxat i podrien seguir els seus passos homes com Mahrez o Williams, tot i que de moment formen part de la disciplina de Claudio Ranieri.

La principal novetat del Barça per a aquest partit serà la presència de Sergio Busquets i Mascherano. El de Badia del Vallès es va incorporar dilluns amb l'equip juntament amb la resta d'internacionals espanyols que van discupar l'Eurocopa, però només ell ha estat convocat. També estarà davant el conjunt anglès l'argentí Javier Mascherano, que va jugar la Copa Amèrica amb la selecció argentina. Tots dos arriben al partit amistós després d'haver-se entrenat només un dia amb la resta dels seus companys.

La resta de la convocatòria ha quedat formada per jugadors que ja van jugar davant el Celtic el passat dissabte. Són Masip, Arda Turan, Luis Suárez, Leo Messi, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis Suárez, Sergi Samper, José Suárez, Marlon, Martínez, Carbonell, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica.

Reunió amb Ter Stegen

El Barça va declarar intransferible el porter alemany Marc André Ter Stegen, qui acompanyat del seu representant, Gerd von Bruch, va mantenir una reunió amb responsables del club a les oficines de l'entitat blaugrana. Ter Stegen, que podria tenir alguna oferta per abandonar el club, sap de primera mà que no hi ha possibilitat de negociar la clàusula de rescissió del seu contracte, xifrada en 80 milions d'euros. Fins al moment, el porter alemany únicament ha jugat els partits de la Lliga de Campions i els de Copa del Rei, mentre que el xilè Claudio Bravo era el titular en els partits de Lliga.