El jugador de Santa Perpètua de Mogoda Rafa Jordà és el nou davanter del Llagostera. Arriba procedent del Rapid de Bucarest, equip de Romania, i està cridat a ser l'home referència del nou projecte llagosterenc.

Rafa Jordà té 32 anys i compta amb experiència a categories superiors. Format a les categories juvenils del Damm, el València i el Numància, va ser amb el conjunt sorià quan el barceloní va debutar a Primera Divisió, la temporada 2004-2005, on va jugar tres partits després que els numantins el repesquessin a l'hivern del Peralta. A partir de la temporada 2006-2007, cinc temporades consecutives a la divisió de plata amb el Numància, l'Hèrcules i el Llevant.

Precisament va ser amb el conjunt de València quan, després d'ascendir a Primera l'any 2010, va jugar 19 partits en la màxima categoria, on va aconseguir marcar dos gols. Amb 28 anys va provar l'aventura lluny de casa, i ha passat per la Superlliga de la Xina, amb el Guizhou Renhe i el Wuhan Zall, a més de jugar també a Itàlia amb el Siena, a Geòrgia amb el Dinamo Tbilisi i finalment, l'any passat al Rapid de Bucarest.

Jordà arriba a Llagostera amb ganes d'ajudar l'equip a recuperar la Segona Divisió. La seva alçada -més d'1,90 metres- promet guerra per a l'equip d'Alsina.