El Barça va sumar la segona victòria de la pretemporada després de derrotar el campió de la Premier, el Leicester City, per 4-2, en un partit que va encarar molt bé en el primer temps (3-0), però que se li va complicar en el segon amb els dos gols del nigerià Musa.

Encara sense molts dels seus titulars, el conjunt blaugrana va signar una convincent primera meitat, en la qual va dominar la situació des del principi davant d'un equip amb un futbol molt primitiu i que va tenir en el contraatac el seu únic recurs, però que es va complicar amb els dos gols aconse?guits per Musa en el segon temps. Dirigits per Leo Messi, que va exercir de passador, els blaugrana van disposar de sis ocasions més o menys clares en el primer temps, període en el qual van decidir el partit en marcar tres gols, dos de Munir i un altre de Luis Suárez. Els anglesos sempre van estar a mercè del Barça i excepte una clara ocasió de Gray, que va guanyar l'esquena d'Aleix Vidal al minut 4, no van inquietar la meta de Jordi Masip.

El domini del campió català es va concretar en l'1-0, una assistència de Messi sobre Munir que va resoldre molt bé el davanter. Zieler va salvar el 2-0, després d'una combinació d'Arda Turan amb Luis Suárez, però no va poder evitar que l'uruguaià marqués amb la puntera en el minut 34.

En l'última acció del primer temps, una gran passada de Luis Suárez a Munir va permetre a aquest marcar el 3-0, després d'un perfecte control i una millor definició.

Al segon temps, amb tot perdut, Claudio Ranieri va donar la volta al seu equip, va fer fins a set canvis d'inici i a la primera jugada del segon període, una gran acció d'Ahmed Musa va permetre retallar diferències als anglesos. Malgrat que va sumar dos titulars més en el seu equip, el Barça va sortir adormit en el segon temps i no va entrar en matèria, ni tan sols amb el 3-2, un altre gol de Musa, aquest cop precedit per un error del jove Cámara al minut 66. No obstant això, quan el Leicester més apretava, el juvenil Rafael Mújica va tancar el partit amb el 4-2 en resoldre en l'àrea dels anglesos. El triomf és el segon en dos partits dels blaugranes, que ja van guanyar el primer amistós jugat dissabte passat davant el Celtic de Glasgow (3-1).