De ser el preparador físic i el segon entrenador de l'Handbol Bordils al costat de Pau Campos a agafar la responsabilitat de la preparació física del Palamós CF.

El professor universitari, Xevi «Perico» Salvador, s'ha convertit aquesta temporada en l'encarregat que els jugadors del Palamós ofereixin el seu millor to físic de cara a una Tercera Divisió que es presenta més competida que mai. Per a Xevi Salvador no és la primera experiència en un equip de futbol «perquè les dues últimes temporades he estat col·laborant amb l'Atlètic Bisbalenc i individualment també he entrenat a diferents futbolistes».

El nou preparador físic del degà explica que «m'he trobat a la plantilla en bones condicions» i afegeix que «en les primeres setmanes la meva feina és la d'educar el jugador en la meva metodologia de treball». Diferents disciplines esportives requereixen diferents mètodes d'entrenament.

Com és lògic, Xevi Salvador explica que hi ha diferències a l'hora d'entrenar a un equip d'handbol i fer-ho a un de futbol. «Sí que és diferent, en handbol les extremitats que més es treballen són les superiors, en canvi, en el futbol les extremitats que més pateixen són les inferiors». Sense voler mullar-se, l'ex mà dreta de Pau Campos a l'Handbol Bordils, no anomena cap jugador que l'hagi sorprès per haver arribat en molt bones condicions físiques en el seu retorn a la feina. «Tots m'han sorprès en alguna faceta, no vull dir noms però alguns jugadors en exercicis de força, resistència o coordinatius els han agafat a la primera», conclou Xevi Salvador, aquesta temporada preparador del Palamós.