Aquest Llagostera encara està verd. Netejat l'equip de dalt a baix, amb un grapat de cares noves i poques setmanes de rodatge, a l'equip encara li falta per a la posada a punt. Superat el Barça B (1-0) en el primer duel de l'estiu i païda la derrota contra el Prat (1-0), aquesta tarda (19 hores) arriba el torn per al tercer test de preparació. El rival, l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs, un equip entrenat pel mexicà Javier Aguirre que no fa massa dies perdia contra l'Olot (2-0). "És un equip de la primera divisió del seu país, amb un entrenador de màxim nivell. Porta una pretemporada dura, amb molts partits. Esperem que no arribi al seu millor moment contra nosaltres", diu Oriol Alsina.

El tècnic blaugrana reconeix que el seu equip encara està "molt precari" i que li falta "temps" per fer prou patxoca. "Trigarem unes setmanes a tenir un grup conjuntat, a diferència d'altres equips de la nostra categoria", reflexiona. Tot i això, posa bona nota al que ha vist fins ara a la pretemporada. "La gent està treballant molt bé. Els nous fitxatges, els que ja hi eren i els nanos del filial. Hi ha moltíssima il·lusió", explica.

Amb la plantilla encara en construcció (el club pentina el mercat a la recerca d'un punta, un pivot defensiu i algun sub23 que pugui "destacar en alguna posició"), la gran atracció d'avui podria ser el debut de Rafa Jordà, l'únic fitxatge que encara no s'ha estrenat. Tot i això, l'atacant vallesà podria endarrerir la seva estrena fins demà, quan el Llagostera jugarà un nou amistós (contra el Palamós). Per això, Alsina repartirà la participació entre els dos duels d'aquest cap de setmana.