El Barça va acabar golejat a Wembley davant el Liverpool, en un partit en què els de Luis Enrique van pagar molt cars els seus errors i la falta de rodatge davant un rival que va castigar amb duresa els catalans. Els de Jurgen Klopp van decidir el partit en l'inici del segon temps, quan van aconseguir dos gols i van situar el 3-0 al marcador. El Barça, en el primer partit amb majoritària presència de jugadors del primer equip, va poder equilibrar en la primera meitat, però va ser inferior a un rival que està diversos esglaons per sobre en l'aspecte físic.

El mal inici del Barça, tant en el primer temps com en el segon període, va suposar un contratemps. L'1 a 0, obra de Mané al minut 15, va ser un resum del que s'estava veient sobre la gespa de Wembley. Va fallar Arda Turan, no va poder tancar bé Cámara i, després d'una bona combinació, Mané va avançar els anglesos. A mesura que van anar passant els minuts, el Barça va anar agafant el control del partit però ja havia desaprofitat 20 minuts. Quan Leo Messi va tenir més presència en el joc el panorama va canviar.

Els blaugrana van controlar la situació i només van tenir problemes en les cobertures per les bandes, especialment per la dreta, on Coutinho va superar repetidament a Aleix Vidal. Precisament el brasiler va generar l'única ocasió del seu equip més enllà del gol en el primer temps, però no va poder concretar davant Ter Stegen.

Si l'inici del partit no va ser bo per al Barça, el de la segona encara va ser pitjor, perquè en tres minuts l'equip de Jürgen Klopp va aconseguir dos gols i pràcticament va decidir el partit. En el 2-0, una mala sortida de pilota de Mathieu li va donar l'oportunitat al Liverpool de muntar un contraatac, que Henderson va concretar al minut 47 i un més tard, un error de Busquets va permetre una acció d'Origi i que Mascherano introduís la pilota a la meta de Bravo, que va substituir Ter Stegen al descans. Encara Firmino va poder augmentar l'avantatge del Liverpool en un altre contraatac. En l'última mitja hora final, Luis Enrique li va donar minuts a Iniesta, Piqué, Rakitic i al nou fitxatge, Lucas Digne.

Va controlar més la situació el Barça, però gairebé sense crear perill i en l'última jugada del partit Grujic va sorprendre Bravo amb una rematada de cap parabòlica per tancar el partit (4-0).

El proper i últim partit amistós dels blaugrana serà dimecres que ve, quan s'enfrontarà al Sampdoria en el torneig Joan Gamper en el primer duel al Camp Nou.