El Palamós es va presentar davant la seva afició davant l'equip amb qui comparteix estadi. El major rodatge del Llagostera (5 amistosos), que els de Mármol (3) es va notar i d'aquí la victòria final dels blaugrana. Els amistosos d'estiu són ideals per fer proves i perquè els aficionats descobreixin les qualitats dels nous fitxatges. Els seguidors del degà van poder veure en acció 10 cares noves mentre que els blaugranes van observar els primers minuts de Rafa Jordà. El Llagostera va sortir d'inici amb un equip farcit de jugadors del primer equip. De la seva banda, a l'onze dels palamosins hi havia 4 cares noves respecte la temporada passda: Sergio García, Cornellà, Biel Gasca i Pimentel. A la primera part, el Llagostera va portar el pes del partit i va tenir les millors ocasions, protagonitzades pels dos homes més avançats dels blaugrana: Pablo Sánchez i Colorado. L'ex de l'Adelaide va enviar un xut que Manzano va refusar amb els peus. Quatre minuts més tard, va ser Colorado qui va intentar una vaselina però el porter amerenc va desviar a córner. En el servei des de la cantonada, Rodri de cap va obrir el marcador (m.13). A les acaballes de la primera part, els d'Alsina van prémer l'accelerador i fruit d'això van arribar dues ocasins més. Al minut 40, Albarrán ho va provar amb un xut des de la frontal però Manzano va rebutjar. Una incorporació d'Albarrán va acabar amb una assistència perquè Simón rematés a plaer fent el 0-2 (m.44). A la represa, tots dos equips van abaixar el pistó i l'emoció i el ritme van afluixar.