Tot un èxit per al jugador com per als Wolves de Sarrià. Àlex López ha participat amb la selecció espanyola sub-15 als campionats d'Europa que s'han celebrat a Belgrad, Sèrbia, i on han quedat subcampions. Només la selecció d'Itàlia va poder derrotar el combinat espanyol, de la que formava part el jugador del conjunt gironí.

La temporada passada, l'equip sub-15 dels Wolves va quedar campió de Catalunya i va destacar el paper del jugador de Sarrià de Ter Àlex López, que va ser escollit com a millor jugador del torneig. També va participar amb el sub-17, amb el qual va quedar campió estatal. Un premi reconegut també pels seleccionadors del combinat espanyol, que van decidir cridar el jove jugador gironí per formar part de l'equip nacional i d'aquesta manera participar en el campionat d'Europa.

De fet, molt bon debut d'Àlex López amb la selecció, ja que era la primera vegada que formava part de l'equip d'Espanya perquè des de l'any 2002 no s'organitzava un torneig a nivell de seleccions. També va ser una sorpresa per a ell anar a Belgrad, ja que inicialment no estava entre els escollits fins que va rebre la trucada tan esperada dels seleccionadors. El football flag és una modalitat del futbol americà que es juga sense utilitzar els placatges, ja que en el seu lloc el jugador ha d'arrencar una bandera que porta el rival enganxada a la cintura. L'Àlex López ha estat un jugador molt regular i important per al seu equip la passada temporada i s'ha guanyat un lloc amb la selecció, on va estar a punt de guanyar el campionat d'Europa. El combinat espanyol va fer un torneig espectacular, on només van perdre un partit en tot l'europeu: la final davant Itàlia. El duel definitiu es va decidir al segon temps, quan els italians van pujar la intensitat i van aconseguir augmentar distàncies a l'electrònic.

Abans, però, el torneig d'Espanya era per emmarcar. A la primera fase, victòries davant Romania (81-0), Sèrbia (25-19), República Txeca (31-12), Eslovènia (42-0) i Holanda (39-19). A les semifinals, els espanyols van tornar a derrotar Holanda (34-13), però a la final van cedir el seu únic partit en tot el torneig davant Itàlia (13-27).

Experiència inoblidable per a un Àlex López que suma el seu primer reconeixement internacional i ho va fer jugant molts minuts. Amb els Wolves de Sarrià ja havia guanyat títols tant a nivell col·lectiu com també individual i ara ho fa amb el combinat espanyol.