La taverna Arrels de Palamós va ser l'escenari de la presentació del nou migcampista del degà, Marc Serramitja. El de la Cellera de Ter es va formar en el planter del Girona i fins i tot de blanc-i- vermell va arribar a debutar a Segona A. Amb ell, el tècnic Joan Mármol s'assegura experiència perquè el nou futbolista del degà ha militat a Segona B en clubs com el Gavà, l'Alacant, el Badalona, el Llagostera i el Sant Andreu. El selvatà també ha jugat a Noruega i aquest estiu va creuar l'Atlàntic per participar com a formador en uns campus que el Barça ha organitzat als Estats Units.

La crisi econòmica va tenir alguna cosa a veure perquè marxessis primer a Noruega i després als Estats Units?

Sempre m'ha agradat canviar d'aires i veure món, noves maneres de fer i nova gent. Fa sis anys vaig anar a Alacant i les dues experiències a Noruega i als Estats Units han estat molt bé. Va ser un bon regal fer els 26 anys a Nova York perquè mai havia viatjat tan lluny.

Què tal l'experiència als Estats Units?

Molt bé. Hi he anat per fer una de les altres meves passions, que és la de fer d'entrenador i he fet de formador de l'escola Barça. Durant cinc setmanes hem fet un campus en diferents ciutats i també vaig poder fer una prova com a futbolista al Columbus Crew, tot i que finalment no hi vaig poder fitxar com era la meva intenció.

Per què has fitxat pel Palamós?

Perquè és un club històric i com a gironí és un orgull jugar-hi. Quan vaig rebre la proposta d'en Joan em vaig posar molt content i motivat, ja tinc ganes d'entrenar-me, jugar per agafar ritme i ajudar a l'equip.

Conèixer la Tercera Divisió ho fa tot més fàcil, oi?

Sí, les dues últimes temporades he jugat a Figueres i sé que la Tercera és una categoria molt competitiva, exigent i per allò que he vist per les xarxes socials i he parlat amb els companys els equips s'han reforçat molt bé per intentar estar a dalt.

Quina temporada 2016-17 esperes?

Hi ha hagut equips que s'han reforçat molt bé. Hi ha molts favorits per ser a dalt, però, és una categoria molt igualada i el nostre objectiu és sumar més aviat que tard els 45 punts, salvar-nos i després buscar d'altres aspiracions.

En el teu nou vestidor has trobat alguna cara coneguda?

Sí, de jovenet vaig coincidir amb Marc Medina, també conec l'Eduard Subirana i en Narcís Barrera de coincidir-hi al Figueres.