Després de la controvèrsia del cas d'Àlex Menéndez, el Girona ha mogut ràpidament fitxa i ahir va tancar la cessió de Saúl Garcia, futbolista que arriba del Deportivo de la Corunya.

El càntabre, de 21 anys, ha fet la pretemporada amb l'equip gallec i era un jugador que interessava molt la secretaria tècnic del Girona, que ja va tenir contactes amb el futbolista l'estiu de l'any passat. Coincideix amb les condicions que ha de tenir un carriler per al sistema de joc de l'equip, amb recorregut i amb bona qualitat tant defensiva com ofensiva, i ja se'l va poder veure a la graderia de l'estadi Palamós-Costa Brava.

El futbolista va arriar al primer equip del Racing de Santander després de cremar etapes en el futbol base, abans de fitxar pel Deportivo. Allà, el primer any es va quedar cedit a l'equip d'el Sardinero i la temporada passada, va jugar també en qualitat de cedit al Tenerife, abans que ahir aterrés a Girona, per acomodar-se a una de les posicions de les quals Pablo ?Machín disposa de menys efectius.

Saúl Garcia ja està a disposició de l'equip i de fet, ja va disputar els seus primers minuts com a jugador del Girona en l'amistós d'ahir al camp del Sabadell.

Clerc pot ser el següent

L'arribada de Saúl Garcia no li tanca la porta a Carlos Clerc i el seu possible retorn a l'equip gironí.

El futbolista, que no compta per a l'Espanyol i que no ha anat convocat en els últims partits amistosos de l'equip de Quique Sánchez Flores, podria ser el proper en arribar i de fet, divendres passat se'l va poder veure a Montilivi per la qual cosa fa previsible que l'anunci de la seva incorporació sigui imminent.

Clerc tenia diferents ofertes durant aquest estiu, alguna de Primera com podria ser la d'Osasuna, però sembla que el Girona podria ser novament el seu destí.

Clerc va oferir un molt bon rendiment tota la temporada passada i el club ultima els detalls per tornar-lo a tenir en plantilla.

El seu retorn està quasi tancat i el futbolista serà, juntament amb Saúl Garcia, l'home del carril esquerra. Va ser nomenat el millor de la lliga en aquesta posició la temporada passada i tornarà a fer pujar el nivell d'un equip molt competitiu.

Després del cas Menéndez, el club s'ha mogut amb rapidesa per cobrir una que amb Saúl, Clerc i el comodí d'Aday queda resolta. Ara, després de la marxa de Lekic al Mallorca, el club podria anar a la recerca d'un davanter.