S'han acabat les proves, dissabte vinent i contra l'Espanyol B caldrà sumar els tres primers punts per confirmar les ambicions del nou Llagostera en l'intent de recuperar la categoria perduda.

La igualtat i la consigna de no arriscar més del compte va presidir una primera meitat marcada per l'escassetat d'accions ofensives.

Un xut als núvols de Marc Fernández als 16 segons i una providencial actuació d'Eloi quan va interceptar una pilota quan aquesta era a punt de controlar-la Chrisantus (min.20), van ser les úniques accions destacades del primer temps. Més perill en quatre minuts de la represa que en tot el primer temps. La segona meitat va començar amb dues ocasions consecutives del Llagostera i d'un mateix autor, Robert Simón.

Al minut 63, després que Ratti fes una molt bona aturada, Atienza va marcar el primer gol del partit després de rematar amb el cap un servei de cantonada. La segona part era més agraïda per a l'espectador però el Reus, tot i l'embranzida dels gironins, van trobar el segon gol, obra d'Edgar Hernández al minut 77.