El Figueres no va poder superar el Gavà en el partit de la tercera ronda de la Copa Catalunya i diu adéu a la competició. Els figuerencs es van avançar al marcador, però els locals es van mostrar molt contundents de cara porteria i van sentenciar l'eliminatòria a l'inici de la segona meitat.

A la primera part l'equip de Chicho va deixar molt bones sensacions, sobretot en el primer tram de partit, en el qual va aconse?guir avançar-se al marcador. Només començar, Casanova va avisar amb una molt bona oportunitat que va desviar el porter local Craviotto. A la següent, el Figueres no va perdonar. En aquesta ocasió va ser Javi Revert, qui va aprofitar una centrada des de la banda per avançar-se al porter local i fer puntuar el seu equip a l'electrònic.

No obstant això, el Gavà de mica en mica va fer valer la seva condició d'equip de categoria superior i va remuntar el partit abans del descans. Boris Garrós va ser el protagonista, ja que va fer el primer gol del seu equip al minut 29 mitjançant un bon cop de cap i, a tres minuts del final, va ser el més llest dins de l'àrea per tornar a superar Gallego.

La segona part no podia començar de pitjor manera i es va convertir en un calvari per al Figueres. En el primer atac gavanenc, Sascha va ampliar distàncies per al seu equip i va posar molt coll amunt el partit per la Unió.

A l'hora de joc, al minut 59, el mateix Sascha va marcar després d'un servei de cantonada de David Jiménez. La segona part s'estava convertint en una agonia per als de Chicho que van encaixar el cinquè al minut 63 mitjançant Boris, que va completar el seu hat-trick particular.

A partir d'aquí, el Gavà va dominar completament el partit i va passar ronda a la Copa Catalunya. Ara, el Figueres es prepararà per al primer partit de lliga a Tercera Divisió, que serà un derbi: A Vilatenim davant el Palamós.