La segona edició de la Copa de Clubs del Pla de l'Estany es posa en marxa demà divendres amb la participació dels vuit equips de futbol sènior de la comarca: AE Cornellà del Terri, Atlètic Club Banyoles, CE Banyoles, CF Camós, FC Serinyà, UE Fontcoberta, UE Porqueres i UE Sant Miquel. L'estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles tornarà a ser la seu de la competició esportiva que vol consolidar-se com la principal festa del futbol comarcal.

El torneig arriba amb novetats destacades. En aquesta segona edició, els organitzadors han decidit afegir un dia a la cita futbolística per «racionalitzar» els horaris. En total, seran tres dies de competició, on se celebraran quatre partits per jornada. La competició arrencarà aquest divendres 26 d'agost a partir de les 20 hores, continuarà el dissabte a partir de les 19 hores amb les semifinals i acabarà el diumenge 28 d'agost amb la final del torneig, que tindrà lloc a les 16.30 hores.

Una altra de les novetats destacades d'aquesta cita esportiva serà l'aposta pel to festiu. Així, el divendres a les 19.30 hores, es farà una batucada inaugural a càrrec de Gàrgoles de Foc. El torneig també inclourà un concert de rock gratuït que tindrà lloc després dels partits del dissabte 27 d'agost, a fora mateix de l'Estadi Miquel Coromina i Moretó