Oblidar el dolorós 6-4 del debut de lliga era la consigna per a un Espanyol que anit s'estrenava davant la seva afició. L'equip semblava refer-se d'aquest cop i va arribar-se a posar per davant al marcador amb comoditat gràcies als gols de Gerard Moreno i Leo Baptistao (2-0). Però un tram final per oblidar va permetre al Màlaga reaccionar i no només escurçar distàncies mitjançant Diego Llorente, sinó que el conjunt andalús acabaria signant les taules amb una diana de Charles al descompte. Una veritable galleda d'aigua freda per a un equip, el de Quique Sánchez Flores, que només ha sumat 1 punt en aquestes dues primeres jornades del campionat i que acumula 8 gols encaixats.

Tenia ganes l'afició blanc-i-blava de celebrar una victòria i durant molts minuts va pensar que seria possible. Primer, perquè Gerard Moreno, al llindar de la mitja hora, s'encarregava de situar la pilota lluny de l'abast del porter Kameni. El 2-0 hauria pogut pujar al marcador poc després però l'àrbitre anul·lava l'acció quan Álvaro havia rematat al fons de la porteria en posició de fora de joc. Baptistao es va encarregar de tranquil·litzar la parròquia local amb el segon de la nit al 61. Però quan tot semblava dat i beneït, el Màlaga va reaccionar. Diego Llorente, de cap, situava el 2-1 i quan es superava el llindar del minut 90, Charles collia una passada llarga i batia Roberto per signar l'empat definitiu.