Els equips gironins de Tercera Divisió han signat una jornada rodona de resultats aquest vespre amb quatre victòries i un empat a domicili. L'Olot ha doblegat el Júpiter al Municipal en un partit on els de Ramon Maria Calderé han hagut de remuntar el gol inicial dels grisgrana. Marc Mas en dues ocasions, Dembo i Sergio Álvarez han capgirat el resultat per deixar-lo en un clar 4-1.

De la seva banda, La Jonquera ha aconseguit la primera victòria a la categoria de la història gràcies a un solitari gol de Joan Corominas a les acaballes del partit contra el Vilassar de Mar (1-0). Els d'Àxel Vizuete són l'únic equip que no ha encaixat cap gol en dues jornades.

El Peralada ha sumat la segona victòria en dos partits després de superar el potent Europa al Municipal. Els d'Arnau Sala s'han avançat gràcies als gols de Jorge Sanchez i Keita però els de Gràcia han retallat distàncies al final (2-1). Keita ha estat expulsat i els xampanyers han jugat l'últim quart en inferioritat.

El Palamós també ha cantat victòria al Nou Estadi en golejar la Pobla de Mafumet per 4-1 en un gran partit dels de Joan Mármol. Jaume Duran (2), Agi i Serramitja han estat els golejadors del degà.

L'únic gironí que no ha pogut guanyar ha estat el Figueres que, tot i això, ha estat capaç d'esgarrapar un bon punt al camp del Sabadell B. Elsde Chicho Pèlach s'han avançat amb un gran gol de tisora Xavi Ferrón al quart d'hora de joc però han vist com Manel Raigón només vuit minuts tard situava l'empat a un definitiu (1-1).