. 65.684 espectadors.

L'alemany Toni Kroos va sortir al rescat del Reial Madrid amb un xut des de la frontal, a nou minuts del final a deu minuts del final, per donar el triomf al seu equip davant un bon Celta, que va acariciar puntuar amb una imatge millorada. L'ordre que va imposar Berizzo en el seu equip sobre el terreny de joc va aconseguir encallar en el primer temps a un Madrid que no va trobar espais excepte quan va córrer al contraatac amb Marcelo com a referència, i el perill que va generar amb Luka Modric, que estrenava titularitat.

El Celta es va anar fent amb el domini del partit a mesura que anaven pasant els minuts i va plasmar personalitat en la recerca d'una nova identitat sense Nolito. Davant la falta de fluïdesa, va buscar el gol el Reial Madrid amb xuts de fora l'àrea. Modric va ser l'encarregat de provar el moment de Sergio Álvarez, ferm sota pals durant la majoria del partit.

Va perdonar el Celta la clara que va tenir. Bongonda va marxar de Carvajal i va trobar una autopista amb dues sortides. Va prendre la pitjor al xutar desviat quan va veure prop a Casilla. Mentrestant, Modric va enviar un nou xut que acabava al travesser.

S'esperava la sortida en tromba del Madrid a la represa però la realitat va ser ben diferent, la pilota era del Celta i només li va faltar culminar jugades. La pressió alta del conjunt de Vigo proposava un duel d'anada i tornada. Tot i això va ser el Madrid qui es va avançar al marcador a l'hora de joc, en una acció on podria existir fora de joc. Asensio no va poder marcar en primera instància però Morata, a plaer, va innaugurar el marcador.

Quan més bé estava el Madrid va aparèixer Guidetti al balcó de l'àrea per deixar l'esfèrica a Orellana, que acabava el seu gran partit amb un xut de dreta amb una trajectòria que va sorprendre Casilla i va marcar l'empat.

Els locals van intentar posar una marxa més però el Celta podia haver fet el segon en un contraatac que no va saber resoldre. Just després, arribava la sentència del Madrid. A nou minuts del final, Kroos es va disfressar de salvador amb un xut que va tocar a l'arrel del pal abans d'entrar a la porteria. El Celta va morir de peu i un cop acabat el duel, va anunciar la incorporació del davanter italià Giuseppe Rossi.