El Peralada va aconseguir la segona victòria de la temporada davant un equip molt difícil, l'Europa, un dels candidats a ocupar posicions de promoció al final d'aquesta temporada que tot just s'enceta. Els d'Arnau Sala van mostrar-se superiors a la primera part, creant ocasions i portant problemes a la defensa visitant i, tot i que a la segona el joc es va igualar, els gironins van saber manar sobre el terreny de joc el suficient per no haver de patir pels tres punts.

Els punts van començar-se a treballar des del primer moment i, en el minut 15, els d'Arnau Sala ja van avançar-se en el marcador, deixant ben clares les seves intencions. Javi Sánchez va aprofitar a la perfecció una passada a l'espai per rematar ras lluny de l'abast del porter visitant, Fer. Amb el marcador a favor, el Peralada va deixar una mica la iniciatia a l'Europa, tot i que els barcelonins no van acabar d'arribar amb perill i, al minut 43, Keita feia pujar el segon per al Peralada després d'una gran jugada de Javi Sánchez. Els xampanyers, però, no van poder acabar de rematar la feina i van veure com, just abans del descans, l'Europa va reduir distàncies a la sortida d'un còrner.

A la segona part el domini va ser altern, però al final el Peralada, que va acabar amb deu per expulsió de Keita, va aconseguir sumar tres punts més i mantenir-se a la part alta de la taula, amb sis punts sumats dels sis disputats.