La Jonquera va consolidar el seu bon inici de campionat sumant la primera victòria en el primer partit de la història de Tercera Divisió a Les Forques. El conjunt fronterer va poder sumar el quart punt en dos partits tot i les baixes de Sergi Moreno, Henry, Ivan Ruiz, Facu, Vergara i Moñino. La Jonquera va ser el dominador del partit en un matx en què els locals van ser més directes en el joc però sense fortuna de cara a porteria i podrien haver marxat al descans amb el partit encarrilat. La manca de fortuna en els darrers metres va evitar que el conjunt dirigit per Àxel Vizuete deixés el partit de cara per als locals.

A la segona meitat, l'equip altempordanès ho va seguit intentant de cara a porteria i es va trobar amb l'expulsió del visitant Peque al minut 59 en veure la segona targeta groga.

Al minut 80 un xut de Corominas va servit per donar els tres punts als locals i fer justícia al que s'estava veient sobre el terreny de joc. Als darrers minuts, el tècnic visitant Manel Moya va ser expulsat amb vermella directa per protestar.

D'aquesta manera, La Jonquera se situa en sisena posició i es manté com a únic equip sense haver encaixat cap gol en aquestes dues jornades disputades en el grup 5 de Tercera Divisió. "Ens setim forts i confiats. La solidesa defensiva de l'equip demostra el treball diari de l'equip tot i les baixes", assegurava un Àxel Vizuete content pel treball dels jugadors al final del partit.