Format al planter del FC Barcelona, on va arribar amb 13 anys, Pol Calvet va militar la temporada passada al Deportivo de la Corunya B i ara arriba al club d'Isabel Tarragó i Oriol Alsina per donar un cop de mà i ajudar a l'equip a retornar a la Segona Divisió A. Com va explicar el secretari tècnic, Gerard Escoda, el nou futbolista dels gironins és «un producte del planter del Barça».

El darrer fitxatge llagosterenc va explicar que «arribo a un club amb un projecte il·lusionant, ambiciós, amb bons jugadors i crec que el salt a nivell competitiu que buscava el Llagostera m'ho ofereix». El barceloní aterra al conjunt del Gironès assegurant que «vull posar el meu granet de sorra per ajudar a complir els objectius».

El jove migcampista del Llagostera ha viscut la cara amarga del futbol amb dues greus lesions als isquiotibials que l'han obligat a passar pel quiròfan i, afortunadament, com explica Pol Calvet, «ara estic net, fa mig any que competeixo bé, he fet la pretemporada amb el primer equip del Deportivo i tinc moltes ganes de passar pàgina i jugar a futbol».

Calvet és d'aquells futbolistes amb ADN Barça a qui li agrada el bon tracte a la pilota i ahir, en la seva presentació amb el color blaugrana del Llagostera, va dir que «al planter del Barça vaig ?coincidir amb Samper, Deulofeu, Denis Suárez, Masip, Dongou, Sandro, Munir... i amb els actuals companys al Llagostera Pol Busquets i Nando Quesada».

L'adaptació del nou futbolista s'anirà coent a foc lent i ahir Pol Calvet ja es va exercitar amb els seus nous companys. Va explicar que les primeres sensacions «han estat molt bones tot i que encara estic coneixent els meus nous companys». Respecte a les ambicioses aspiracions del Llagostera, Pol Calvet va dir que «tenim jugadors i plantilla per aspirar al màxim possible, ara bé, en el món del futbol no només serveixen els noms, cal que siguem una família i estar units».

Per la seva banda, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, va explicar que amb l'incorporació de Pol Calvet «ens assegurem polivalència perquè pot actuar en moltes posicions i és un jove que arriba amb ganes de créixer». Segons el maresmenc, «amb Pol Calvet tanquem un estiu amb una feina complicada de fitxar a molta gent nova, i ara cal acoblar a totes aquestes bones individualitats a l'entorn d'un equip».

De les possibilitats que els tres darrers fitxatges (Vivancos, Jorge Shafa i Pol Calvet) debutin demà davant l'Atlètic Saguntí, Alsina va avisar que a dia d'avui, «en Pol i en Shafa és complicat perquè acaben d'arribar, però en Vivi té opcions d'entrar a la convocatòria per al partit de dissabte».