Amb la plantilla ja definitivament tancada amb les tres darreres adquisicions presentades sobre la botzina: Vivancos, Shafa i Pol Calvet, el Llagostera rep avui l'Atlètic Saguntí (18.30) amb la idea d'anar per feina i aconseguir la primera victòria del curs. Amb el pobre botí, tenint en compte les ambicioses aspiracions dels blaugranes, d'un punt de sis possibles, tot allò que no sigui sumar la primera victòria seria negatiu i decebedor. Alsina aposta per millorar la definició en els darrers metres. «Cal ficar-la a dins perquè si haguéssim materialitzat les ocasions de gol, segurament ara portaríem més punts», diu. Rafa Jordà amb molèsties ho té complicat per ser-hi, com Quesada, lesionat, mentre que Vivancos podria tenir els primers minuts.

Vist que a domicili la cosa continua sense rutllar, els d'Alsina tornen a Palamós amb l'objectiu de traduir en gol les ocasions desaprofitades al camp de l'Ebro (2-0). Per Alsina, «tenim moltes ganes de sumar els tres punts perquè és un partit important com tots». La dificultat de tombar l'Atlètic Saguntí «serà màxima, el rival no és coix i la condició de cuer que ocupa és anecdòtica». Alsina s'ha estudiat bé el rival. «Acaba de pujar i s'ha d'adaptar a la categoria, però té un bon entrenador i bons jugadors. És un bloc compacte que tanca bé les línies i a qui és difícil fer-li gols». Els valencians arriben a Palamós després de no haver sumat cap punt en dos partits i d'haver quedat eliminats dimecres de la Copa del Rei. El Saguntí va perdre per penals contra el Formentera (1-1) després d'una pròrroga, fet que podria beneficiar els gironins, que van quedar exempts d'aquesta ronda.

Amb les arribades de Vivancos, Shafa i Pol Calvet, el Llagostera tanca el capítol de fitxages amb 19 cares noves. El director esportiu de l'entitat blaugrana, resumeix la sacsejada d'altes dient que « estic satisfet de la plantilla que hem confeccionat. Ha estat un estiu llarg i complicat pel fet d'haver fet un equip completament nou i ara la feina serà adaptar a totes les bones individualitats». Únicament Rafa Jordà i Nando Quesada són a la infermeria blaugrana, mentre que el defensa Samu Sanjosé ja està recuperat d'unes molèsties musculars.