El CB Sant Narcís va aconse?guir fer-se amb el Mateu Pell després de superar, per 53-48 el CEB Girona, en un partit molt igualat en el qual els de Sant Josep van anar per davant en tots els parcials del partit. Així, el CEB Girona manava per 16-10 en el primer parcial i es mantenia per davant (31-28) en el segon i tancava el tercer amb els mateixos cinc punts d'avantatge (40-35). En el darrer quart, un parcial de 8-18 va donar el trofeu del 40è Mateu Pell als de Sant Narcís, que succeeix en el palmarès del torneig al Bisbal Bàsquet.

Precisament, els vigents campions s'havien quedat sense final després de caure, amb una pròrroga, contra el CEB Girona, amb un resultat molt ajustat de 69-66, després d'acabar els 40 minuts de joc amb un igualadíssim 61-61.

En l'altra semifinal, el Sant Narcís va tenir-ho encara més difícil per desfer-se de l'Arbúcies i el partit no es va resoldre fins a la segona pròrroga, amb un resultat de 85-83.

Pel que fa al partit pel tercer lloc del torneig, el Bisbal Basquet va superar un Arbúcies esgotat en un partit plàcid (81-58).