Primer triomf del Girona B en el seu primer partit aquesta temporada. Un doblet de Samu en el primer quart d'hora de partit va decantar el duel a favor dels de Javi García, que van acabar amb un home menys per l'expulsió de Sotto a l'hora de partit.

El davanter Samu, primer després d'una bona jugada individual i després aprofitant un rebot dins l'àrea va esdevenir clau amb els seus dos gols. Els gironins van fer una molt bona primera meitat amb la qual van marxar amb aquest avantatge a l'electrònic (0-2).

A la represa, l'expulsió de Sotto i l'immediat gol local van posar pressió als blancs-i-vermells, que van saber aguantar sense masses angúnies per guanyar el partit.

Inici amb el peu esquerra del Farners a la categoria. En la seva visita al camp del Sants, els gironins van perdre (2-1) un partit que van empatar primerament mitjançant Muniesa, però van cedir els punts per culpa d'un gol del local Sergio.

El Lloret va aconseguir els tres punts en la seva complicada visita al camp del Manresa (0-1), gràcies a un solitari gol de Roger Mora a l'inici de la segona meitat. Els jugadors d'Edu Urdiales van fer un partit molt seriós i van saber aguantar per sumar el primer triomf.

En el dia del seu debut a Primera Catalana, el Llagostera B va ensenyar les dents davant el Tona, un dels equips cridats a lluitar a la part alta de la classificació. L'equip dirigit per Pep Triadú va oferir un partit amb molt ritme i els jugadors van deixar detalls de la qualitat que tenen i que volen demostrar a la categoria.

El partit, que es va escalfar per moments, es va resoldre a la segona meitat. Al minut 58, Peke va transformar el primer gol de l'enfrontament des dels onze metres. Els osonencs, amb jugadors experimentats a la categoria com Baruc o Adrià Tuneu, no van llençar la tovallola fins que, al minut 85, Carlos va sentenciar el partit pels blaugrana amb el segon i definitiu gol. Victòria per començar del Llagostera B que la setmana que ve visitarà el Municipal de Vic.