Des d'ahir i fins al proper dissabte 10 de setembre, les instal·lacions del CT Girona acolliran la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut de tennis, Trofeu Joan Margets i Ferrer. La presentació es va fer ahir a les instal·lacions del CT Girona amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Joan Navarro, president de la Federació Catalana de tennis; Josep Pujols, representant territorial de la Secretaria General de l'Esport; Carles Salgas, diputat d'Esports de la Diputació; i Carles Montañés, president del CT Girona.

Marta Madrenas va felicitar el club per l'organització del campionat i també va agrair a la Federació Catalana la seva aposta per Girona: «donem molta importància a l'esport de base, i campionats com aquest serveixen perquè els nois i noies puguin veure a la pista i tenir a prop els seus referents». Madrenas va destacar el paper de l'esport com a element de salut i cohesió social, i també com a dinamitzador econòmic.

El president de la Federació Catalana, Joan Navarro, va confirmar la presència de l'actual campió de la competició, Albert Ramos, com també les moltes possibilitats que el medallista d'or als Jocs Olímpics de Rio Marc López hi pugui ser present. Fins demà es portarà a terme la fase prèvia, de la qual en sortiran quatre jugadors en categoria masculina i quatre jugadores en categoria femenina que accediran al quadre final.