L'equip Stop And Go Racing ha fet oficial aquest dimarts el fitxatge del pilot gironí Isaac Viñales per disputar a les seves files les temporades 2017 i 2018 del Campionat del Món de Moto2.

Isaac Viñales, actual pilot de la categoria intermèdia del Mundial de MotoGP, s'uneix al SAG Racing durant les properes dues temporades. El pilot de Llançà competirà amb el xassís de Kalex Engineering.

L'escuderia d'Edu Perales es va unir al fabricant alemany el 2013 i des de llavors ha afrontat totes les temporades amb el material que li proporciona la fàbrica guanyadora de quatre campionats del món fins a la data, informa l'equip.

"La progressió i el nivell d'Isaac Viñales han estat indubtablement els factors claus perquè la unió entre equip i pilot es fes efectiva. Gràcies a això, l'estructura es dota dels millors elements per competir al màxim nivell i poder lluitar per posicions de cap assíduament ", afegeix el Stop And Go Racing en un comunicat.

"Estic molt content de comunicar que les properes dues temporades seré a les files del SAG Racing Team. Afrontarem el Mundial de Moto2 amb molta il·lusió i esforç. Tant l'equip com jo estem assedegats d'èxit i segur que aquestes energies faran que els resultats ens vinguin de cara ", assenyala Viñales.

"El SAG Racing Team porta amb Kalex des del 2013 i a mi em motiva treballar amb un fabricant de xassís amb el qual no havia competit abans. L'objectiu per a l'any que ve és estar entre els 10 primers assíduament i aconseguir pujar al podi per ser clars aspirants al títol en el 2018 ", afegeix el pilot.