El Barcelona rep avui l'Alabès al Camp Nou (20.30, Movistar Partidazo), amb el dubte de Leo Messi, que els últims dies s'ha exercitat a un ritme inferior al dels seus companys per unes molèsties al pubis, i la baixa per sorpresa del lesionat porter alemany Ter Stegen. El jugador s'hauria fet mal en l'entrenament d'ahir al matí però el club blaugrana no en va donar detalls. La notícia va trascendir al vespre, avançada pel diari Sport. Seria la seva segona lesió, després que un esquinç al genoll ja li impedís disputar la Supercopa contra el Sevilla i la primera jornada de lliga davant del Betis (Bravo va ser el porter titular abans de marxar al City). Iniesta i Mathieu, que es van lesionar en la Supercopa d'Espanya i encara no han debutat en Lliga, han començat a entrar al grup aquesta setmana però és difícil que estiguin convocats.

Qui estarà gairebé segur a la convocatòria serà Paco Alcácer. El davanter valencià, que va ser presentat dijous com a nou jugador del Barça per a les pròximes cinc temporades, aspira a debutar com a blaugrana contra el conjunt vitorià. En principi, però, Alcácer començaria el partit a la banqueta amb Suárez de «9» titular.

Amb la tornada també de Neymar, Luis Enrique comptava amb gairebé tota la plantilla al complet per reprendre la Lliga. La baixa de Ter Stegen per una lesió muscular es podria allargar entre dues i ters setmanes. Jarko Cillessen o Jordi Masip hauran de ser els seus recanvis. Per altra banda Umtiti podria repetir com a parella de Gerard Piqué a l'eix de la defensa, Denis Suárez, com a substitut d'Andrés Iniesta en la posició d'interior esquerrà i Arda Turan, al trident, ocupant la posició de Messi.

L'Alabès de Mauricio Pellegrino arriba al Camp Nou sense comptar amb el central figuerenc Zou Feddal, lesionat en la primera jornada de Lliga, i ha deixat fora de la convocatòria l'exjugador del Girona Rubén Sobrino, que encara no ha disputat cap minut en aquesta Lliga.