El Palamós segueix trepitjant els talons al líder Peralada. Els de Mármol, amb 10 punts de 12, es troben dos punts dels xampanyers. Tercera victòria consecutiva i davant d'un dels candidats al play-off, una condició que si el degà vol podria portar penjada al coll. De moment, la consigna de la humilitat per bandera i de no fer gaire fressa, està funcionant a la perfecció.

Ahir, els locals van tombar una Muntanyesa que comptava les seves últimes quatre visites a Palamós amb empats. La primera part va ser de domini altern amb ocasions a totes dues porteries. Per als gironins, les més clares les van protagonitzar Jaume Duran, Marc Serramitja i Agi. En canvi, per als barcelonins, van marxar al descans amb un gol psicològic, quan només mancaven cinc minuts per arribar a la mitja part. Un xut del visitant Joel va acabar al fons de la xarxa abans de tocar al pal dret de la porteria de Manzano. La segona part no podia començar de la millor manera per als interessos dels del Baix Empordà. Quan només es portava un minut, l'ex Figueres Marc Serramitja va empatar el matx mitjançant una gran diana. Al minut 57, es produïa un canvi clau. Agi deixava el terreny de joc en benefici d'Ivan Garcia, que seria protagonista. L'ex del Farners, es va convertir en l'autor del gol més important per als de Mármol: el de la victòria. Pocs instants més tard, es va produir un altre esdeveniment clau per al desenvolupament del partit quan el capità de la Muntanyesa, Rubén, va ser expulsat per doble amonestació a l'hora de partit.

A partir d'aquí, els palamosins van prémer més l'accelerador a la recerca de més gols per evitar patiments a les acaballes. A manca de deu minuts per finalitzar el partit, amb un Palamós bolcat a l'atac, una nova canonada de Serrramitja va estar a punt de convertir-se amb el 3 a 1, davant una Muntanyesa que tot i la inferioritat numèrica mai va donar el seu braç a tòrcer.

Després d'aquestes quatre jornades, hi ha tres jugadors que s'han convertit, amb dues dianes, en els màxims golejadors del Palamós: Jaume Duran, Ivan Garcia i Marc Serramitja. En el partit d'ahir, també va debutar a la categoria Sergi Collell.

Diumenge vinent, el degà intentarà allargar a cinc la seva ratxa d'imbatibilitat al camp d'un dels capdavanters de Tercera Divisió, el Terrassa. El partit es disputarà a les 5 de la tarda.