El Llagostera va anunciar ahir a la tarda la convocatòria d'una Junta General Extraordinària per al proper 17 d'octubre (13.00). El punt més destacat de l'ordre del dia és la reducció del capital social en 1.236.000 euros per devolució d'aportacions als accionistes, mitjançant la disminució del valor nominal de les accions, que quedarà fixat ara en 81 euros. Per fer-ho caldrà modificar els articles 5 i 6 dels estatuts. ddg llagostera

El Llagostera no ha encetat la temporada del retorn a la Segona B com s'esperava. Tret de la victòria amb l'Atlètic Saguntí, la resta de resultats no han estat els esperats. Es confia que aquest diumenge, davant el Vila-real B, no només hi hagi bones sensacions al damunt de la gespa, sinó també una victòria. Hi podria contribuir el davanter Rafa Jordà, un dels fitxatges amb més cartell d'aquest estiu, però també una de les principals absències en aquest primer tram de lliga. La seva presència tampoc està assegurada, després de ser baixa els últims partits.

El barceloní s'havia de convertir en una de les referències ofensives però a l'hora de la veritat només ha jugat els 72 primers minuts de la competició, contra l'Espanyol B, partit en què va ser titular abans de ser substituït. La setmana següent a aquell matx no va entrenar-se amb normalitat per culpa d'unes molèsties musculars i d'aquell dia ençà que no ha tornat a entrar a una convocatòria. No ha jugat contra l'Ebro, Saguntí i Hèrcules a la lliga, ni tampoc a Santander a la Copa del Rei. El jugador pateix una ruptura a la musculatura isquiotibial i, a dia d'avui, és dubte per al proper compromís contra el filial del Vila-real.

3 gols en 4 partits

Si per alguna cosa semblava caracteritzar-se el nou Llagostera havia estat per comptar amb un potencial ofensiu important, en contractar jugadors amb perfil golejador del tipus Rafa Jordà, Álex Colorado, Pablo Sánchez, Manel, Jorge Shafa o Carlos Cano. La realitat és que cap d'ells encara s'ha estrenat i l'equip ha demostrat uns guarismes força pobres en atac. Només ha marcat 3 gols en 4 partits, obra de dos migcampistes:?Marc Martínez i Marc Fernández (2).