La primera plantilla del Barcelona va rebre ahir la visita del jugador de Sant Antonio Spurs Pau Gasol, que va presenciar l'entrenament de recuperació dels futbolistes blaugrana després de la victòria davant el Celtic de Glasgow (7-0) en el debut de la Lliga de Campions.

El tècnic del Barcelona, ??Luis Enrique Martínez, va dirigir la sessió a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on varen participat tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, així com els joves del filial Alfaro, Mujica, Marlon, Gumbau, Moisès i Kaptoum.

Més enllà de l'estrictament esportiu, un dels protagonistes de l'entrenament va ser Pau Gasol que, després de presenciar dimarts a la nit el partit de la Lliga de Campions, va visitar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva per saludar els jugadors blaugrana. L'exjugador de la secció de bàsquet del Barcelona es va fotografiar amb diversos dels components de l'equip blaugrana i Andrés Iniesta li va lliurar una samarreta signada pels jugadors de la primera plantilla. El francès Umtiti era un dels més il·lusionats per fotografiar-se amb el gran dels Gasol.